Klank-Stoelmassage


Een klank-stoelmassage bevordert de bloedcirculatie en doorstroming van energie door het losmaken en afvoeren van afvalstoffen en het opheffen van blokkades. Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen, benen en handen met klankschalen, klankstaven, gong en stemvorken behandeld. De massage wordt gegeven op een massagestoel, voor een optimale ontspanning.
De behandeling wordt specifiek afgestemd op de aangegeven klachten en zo kunnen de klankschalen en andere instrumenten bij of op het lichaam geplaatst worden.

De klank-stoelmassage is een uitstekende vorm van massage om in een korte tijd, stress, fysieke klachten van arm, nek en schouder te verlichten.
Mensen die regelmatig een klank-stoelmassage ondergaan, voelen zich fitter, meer ontspannen, kunnen helderder denken en zijn zich meer bewust van hun eigen lichaam.

- klank-stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven
- heeft een ontspannend effect
- verminderd klachten zoals stress, vermoeidheid en spanningen
- heeft een positieve werking op de bloedcirculatie en het doorstromen van energie

Een klank-stoelmassage vindt geheel gekleed plaats en gaat zeer goed samen met de reguliere geneeskunst, maar vormt geen vervanging hiervan.

Kosten : zie Tarieven

Alle behandelingen zijn op afspraak.
Wanneer u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
U kunt contant of per pin betalen, graag vooraf aan de behandeling