Energetische Klankmassage


Energetische klankmassage is een samengaan van klank en trillingen om de balans tussen het etherisch, het emotioneel, het mentaal en het
fysiek lichaam te herstellen.
Emotionele en psychische spanningen kunnen
minder worden of zelfs verdwijnen.
Je wordt je bewuster van jezelf, Zelf Bewust Zijn.

Tijdens de energetische klankmassage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Herkennen, erkennen en aanvaarden als deel van jezelf geeft ruimte en heling.
Ook fysiek zijn er waarnemingen -warmte, kou, pijn, spierspanning- mogelijk.
De massage is bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen.
De energiekanalen in je lichaam openen zich en blokkerende energie wordt losgemaakt en afgevoerd.

Na een kort voorgesprek volgt de energetische-klankmassage.
De klankschalen, klankbuizen, gong en stemvorken worden op de chakra's, rond het lichaam en in de aura geplaatst en zacht aangeslagen. De sjamanendrum en ratel reinigen- en laden het energetische auraveld op.
Energetische Klankmassage kan gebruikt worden bij fysieke, psychische, mentale, energetische en emotionele klachten. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze energetische klankmassage rustgevend en ontspannend.

Een klankmassage vindt geheel gekleed plaats en gaat zeer goed samen met de reguliere geneeskunst, maar vormt geen vervanging hiervan.

Kosten : zie Tarieven
Alle behandelingen zijn op afspraak.
Wanneer u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
U kunt contant of per pin betalen, graag vooraf aan de behandeling